Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1171 1. 7. 2014, 14:32

Tenhle "Šonovák" bude vyžadovat jemnou restaurátorskou práci 😉 .
Potom už budu jen doufat, že se mně to nerozlítne pod rukama na brusu😆 .

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1172 1. 7. 2014, 15:47
..no já myslím, že v zájmu klidnýho spaní ty "nadprůměrný kameny" by snad bylo lepší nevidět 😁😈

je to otázka co NEJ ...😃

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1173 1. 7. 2014, 15:50
Já si myslím,že nadprůměrný šutry každý mít nemůže, tyhle Halže jsou velmi dobrý a mě by bohatě stačily. Formát tak akorát a kombinace barev - super.

s Tebou nesouhlas 1. je otázka co je to nadprůměr 2. otázka času, který tomu chceš věnovat 3. informace, které k tomu máš
To INFO je asi nejdůležitější 😉 😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1174 1. 7. 2014, 15:51
pravděpodobně frýdštejn - nalezen na nedostavěném parkovišti v Ml.Boleslavi. rozměr 35x32mm Obrázky: ...

pěkné😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1175 1. 7. 2014, 15:52
Tenhle "Šonovák" bude vyžadovat jemnou restaurátorskou práci 😉 . Potom už budu jen doufat, že se mně to nerozlítne pod rukama na brusu😆 . Obrázky: ...

Víťo - kameny dobré. Šonov super. Na restaurátorskou práci bych se vyprdl... chce to je pořádně naimpregnovat....😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1176 1. 7. 2014, 15:56
Ahoj 😉 No tohle napíšeš a hned tam lupneš fotky těch šonováků .... a já mám klidně spát .. jak prosímtě?? 😲 🙂

nesmíš se odkopávat😉 😃 😃

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#1177 1. 7. 2014, 17:18

to všichni - ty jo !! Samé pěkné kousky !!

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1178 1. 7. 2014, 19:10

Je to čistě jen otázka toho co se komu líbí nebo nelíbí 😉 .
To co někdo může pokládat za achátovej "nadprůměr" a špičku může být pro druhého naprosto tuctový kámen, z kterých si pomalu staví na zahradě skalku.
Prostě to co se líbí mně nemusí se líbit někomu jinému a pochopitelně naopak.
Jsem rád, že se vám šonováci líbí ale to jen proto, že nemáte moc možnost srovnání . Věřte nebo né - tohle je takovej průměr - nadprůměr(z mého pohledu) vypadá jinak - ale ty bohužel nemám .

Líbí - nelíbí , průměr - nadprůměr atd. je to stejná polemika jako nad cenama achátů.

Na jaře na místní burze byly nabízeny české acháty v perfektní kvalitě(tři kusy v TOP kvalitě) za docela dost vysoké částky a připletl jsem se(coby návštěvník) k nahlas uvažujícímu sběrateli - něco v tom smyslu - že už nevěděj co si za ty acháty pomalu říct !!!!!!!
No popravdě na to existuje jediná odpověď - jdi (nebo spíš jeď) a najdi si stejnej nebo i lepší !
Sám si pak můžeš říct na kolik si ho ceníš a uvidíš na kolik tě v důsledku potom takový kámen vyjde ! Je to o benzínu, je to o čase, je to o dřině, je to o zpracování a v důsledku z mnoha a mnoha takovýhle výprav - možná (a to ještě když bude mít obrovský štěstí) po X projetejch kilometrech, po X desítkách hodin hledání bude jeden kámen v takový kvalitě, že se bude aspoň vzdáleně blížit kvalitě v jaký byl nabízenej ten konkrétní "kritizovanej" kus na burze .

Profilový obrázek
korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

#1179 1. 7. 2014, 19:34

..ty jo, tady se to rozjelo... radost se podívat.
Dívala jsem se na tu lokalitu Kozlov, od tamtud jsou nádherné ukázky. Škoda že je to ten druhý, ne ten jihočeský 😞

.. přidávám pár poláků, které mne naprosto dostaly...

Obrázky:

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1180 1. 7. 2014, 19:38

Vita napsal/a:

Je to čistě jen otázka toho co se komu líbí nebo nelíbí 😉 .

jdi (nebo spíš jeď) a najdi si stejnej nebo i lepší !

Je to o benzínu, je to o čase, je to o dřině, je to o zpracování a v důsledku z mnoha a mnoha takovýhle výprav - možná (a to ještě když bude mít obrovský štěstí) po X projetejch kilometrech, po X desítkách hodin hledání bude jeden kámen v takový kvalitě, že se bude aspoň vzdáleně blížit kvalitě v jaký byl nabízenej ten konkrétní "kritizovanej" kus na burze .

AAA O TOM TO JE !!!!!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.