Moderátoři: smith

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#11 17. 7. 2025, 14:23
Zetony jsou ruzne, treba telefonni, do metra, do automycky, do automatu na kafe, do nakupnich voziku, turisticke, upominkove, darkove, SHELL apod. V tomto pripade je to spis medailka.

NUMISMATE neskonalé díky za určení a osvětlení těchto koleček. Ještě dodám, že vlastně mám tyto medailky dvě. Jedna je, jako z toho odkazu , co jste dával a ta je dle toho z bronzu. Ta druhá co mám je z bílého kovu a netvrdím, že to je stříbro, alespoň mi to jako stříbro nepřipadá, ale možná ano. Já se moc omlouvám , ale využil jsem toho, co jste napsal a férově přiznávám, že jsem to vystavil na nejmenovaném portále. Samozřejmě jsem uvedl z kterého fóra jsem tyto informace získal. Doufám, že se nezlobíte. Každá koruna se mi hodí teď v tom důchodu. Ještě jednou se omlouvám za zneužití Vašich informací a znalostí. Děkuji Jirka.

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#12 17. 7. 2025, 14:31
NUMISMATE neskonalé díky za určení a osvětlení těchto koleček. Ještě dodám, že vlastně mám tyto medailky dvě. Jedna je, jako z toho odkazu , co jste dával a ta je dle toho z bronzu. Ta druhá co mám je z bílého kovu a netvrdím, že to je stříbro, alespoň mi to jako stříbro nepřipadá, ale možná ano. Já se moc omlouvám , ale využil jsem toho, co jste napsal a férově přiznávám, že jsem to vystavil na nejmenovaném portále. Samozřejmě jsem uvedl z kterého fóra jsem tyto informace získal. Doufám, že se nezlobíte. Každá koruna se mi hodí teď v tom důchodu. Ještě jednou se omlouvám za zneužití Vašich informací a znalostí. Děkuji Jirka.

To je naprosto v poradku, rad jsem pomohl.

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#13 17. 7. 2025, 14:50
To je naprosto v poradku, rad jsem pomohl.

Děkuji za velkorysost a ještě se zeptám, co si myslíte o té medailce z bílého kovu ? Možná byly tři typy, jako u medailí za sportovní výkon. Zlatá, stříbrná, bronzová ....

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#14 17. 7. 2025, 15:03

Muze byt jen postribrena.

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#15 17. 7. 2025, 15:40
Muze byt jen postribrena.

Díky ještě jednou.Zdraví Jirka.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.