to xantokon - veha odkaz uložen, díky, určitě něco od nich zkusím ... a asi bych tam našel i nějakou lepší metodu na blbě uřezanej kámen, než hodinu u litiny, že? ... ale ten jejich sortiment je tak velkej :-) ... ??
Ty poslední fotky, no jak jsem už psal, žádný troškaření.... :-) ale nádhera - už je ten poslední nařezanej?
kámoš Heiko mně učil správný achát je ten co nemůžeš unést - tak se toho snažím držet...😆 😆

to xantokon - veha odkaz uložen, díky, určitě něco od nich zkusím ... a asi bych tam našel i nějakou lepší metodu na blbě uřezanej kámen, než hodinu u litiny, že? ... ale ten jejich sortiment je tak velkej :-) ... ??
Ty poslední fotky, no jak jsem už psal, žádný troškaření.... :-) ale nádhera - už je ten poslední nařezanej?
firem na vercajk je mnoho - jen mi tady v Čechách jsme 100 let za opicema. Chce to na zahraniční fóra a učit se.... a zkoušet..... mám doma ve vývinu mašinu na koule a a kabašony ... průser moje 25 letá praxe je úplně nanic - začínat od nuly - paráda - nechá se postavit cokoliv, ale naučit se na tom - to je nářez...😳 😳 😳
jinak díky ten Slavkovský les se povedl , podobných lokalit je tam povícero...😉 🙂 🙂 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.