Jo jo - moc to nemáchej 😉 . On se ti na tom časem udělá takovej škraloup a to potom stačí jen minimálně navlhčit. Zkus si udělat trošku "řídký kaše" toho ceroxu, pusť kruh , a ten kruh tím natři a nech vsáknout event. na povrchu zaschnout.
Mělo by to být potom lepší s minimální spotřebou leštiva a hlavně moc nemáchat !

Nevím osobně jsem tam nebyl, ale vím od kolegů, že tam momentálně nic pěkného nejde. A když už tak je to většinou kašalong. Vstup bych neřešil - šel bych zadem a auto ne před závorou.😉

jezevec napsal/a:
[ mám strach ten achát pořádně roztopit... ale to asi je potřeba 😕 ... a hezké jsou co - acháty, nebo praskliny? 🙄
hezké jsou acháty. Zkus si to něčem co Tě "nebolí", když to zkazíš. Nahřát to stačí trochu ne rozpálit (dávám to na chvilinku na plotýnkový vařič) a pak po tom jezdíš svíčkou. Vosk se dostane do prasklin. Nechat uschnout a rozleštit na novinách.
Četl jsem nedávno na nějakém usa foru o tom, že používají nějaký křemičitan na bázi vodního skla, pečou to a následně leští. byli tam i nějaké výsledky - vypadalo to zajímavě. Konzultoval jsem to s klukama s Německa a ty to také nezkoušeli.
Nám to v plánu vyzkoušel - uvidíme...🙄 🙄

je to ve většině lomů a je to na bagrech a nakladačích, protože se ztrácí nafta. takže nedoporučuji se okolo těžebních strojů vůbec motat.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.