Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#881 18. 6. 2014, 21:48

to jezevec - ty máš tu zelenou dřevotřísku? Mi radili že je dobré i OSB, ale to si neumím dost dobře představit, přeci jenom to jsou velké kusy třísek

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#882 18. 6. 2014, 21:49

to mariluc - tu Horku Ti závidím, máš to asi kousek, že? To já to mám na acháty všude daleko .... i když co to kecám, jak psal xantokon, na kameny není nikdy daleko 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#883 18. 6. 2014, 21:52
To Vita - ahoj, no ještě s tím můžeme udělat to, že se tam pojedeme podívat 😉 Ten polskej porfyr už jsem částečně pokořil, ono to tím ceroxem půjde... jen se musím naučit zacházet s tou dřevotřískou, to chce skoro nasucho, že? .... myslím ale že na některý kameny bude fakt nejlepší... a navíc jsem línej nalepit si ten tenkej polyuretan z polpuru.... 😐

V kontextu toho, jak jsme si dneska na tohle téma vyměnili pár mejlíků bych na tebou výše uvedené pouze řekl další (dnes už klasickej)citát : "když musíš tak musíš" 😁😈
ale je to jako se vším a všude ....... - je to jen a pouze otázka priorit😁

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#884 18. 6. 2014, 21:54
to jezevec - ty máš tu zelenou dřevotřísku? Mi radili že je dobré i OSB, ale to si neumím dost dobře představit, přeci jenom to jsou velké kusy třísek

Jo, tu zelenou ... ten kotouč jsem dělal cca 10 minut, tentokrát jsem se s tím ale vůbec nepáral, našrouboval jsem ho na starej litinovej kotouč co jsem měl dřív (takovej prcek, 200 mm průměr) a bylo hotovo 😆 Nevím, jak by se chovala osb deska, ale možná jo, ono se to asi postupně zatáhne tím leštivem stejně do hladký plochy... ale chvilku to asi trvá, mě se to zatím pořád ještě zatahuje 😲

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#885 18. 6. 2014, 21:55
V kontextu toho, jak jsme si dneska na tohle téma vyměnili pár mejlíků bych na tebou výše uvedené pouze řekl další (dnes už klasickej)citát : "když musíš tak musíš" 😁😈 ale je to jako se vším a všude ....... - je to jen a pouze otázka priorit😁

:mrgreen: 😁 😁

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#886 18. 6. 2014, 21:55
to mariluc - tu Horku Ti závidím, máš to asi kousek, že? To já to mám na acháty všude daleko .... i když co to kecám, jak psal xantokon, na kameny není nikdy daleko 😉

mám to cca 25km, jediné místo tady široko daleko na acháty. Ale musím říct, že kdysi hojně navštěvované místo, nyní jsem tam zatím nikoho nikdy nepotkal, kromě jednoho místního pejskaře. (a podle stop tam jezdí místní motokros ) Ti co tam jezdí sbírají pouze povrchově, po deští nasbíráš plno peciček do 2cm. Na heulandit brácha kopal do 2m. Jak nařežu a vybrousím, tak určitě přidám foto, co jsem zkoumal, tak tam mám i jeden do žluté barvy 😉

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#887 18. 6. 2014, 21:59
Jo, tu zelenou ... ten kotouč jsem dělal cca 10 minut, tentokrát jsem se s tím ale vůbec nepáral, našrouboval jsem ho na starej litinovej kotouč co jsem měl dřív (takovej prcek, 200 mm průměr) a bylo hotovo 😆 Nevím, jak by se chovala osb deska, ale možná jo, ono se to asi postupně zatáhne tím leštivem stejně do hladký plochy... ale chvilku to asi trvá, mě se to zatím pořád ještě zatahuje 😲

Díky za takové informace, do budoucna pro mě budou určitě cenné a nebudu muset nic zkoušet pokus / omyl 😉

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#888 18. 6. 2014, 22:05
Díky za takové informace, do budoucna pro mě budou určitě cenné a nebudu muset nic zkoušet pokus / omyl 😉

No já nevím, jestli zrovna já jsem ten pravý, já to taky teprv zkouším... možná že za pár dní zjistím, že to chtělo úplně jinak 😲 .... ale kdyžtak teda napíšu 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#889 18. 6. 2014, 22:07
No já nevím, jestli zrovna já jsem ten pravý, já to taky teprv zkouším... možná že za pár dní zjistím, že to chtělo úplně jinak 😲 .... ale kdyžtak teda napíšu 😉

S tím tak trošku počítám, že pokud to nepůjde, tak dáš tady vědět ať se ostatní netrápí😉 😁

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#890 18. 6. 2014, 22:08

Jinak důležitý je každý postřeh od každého 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.