Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

#871 18. 6. 2014, 20:21

joeolahfamily@azet.sk

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#872 18. 6. 2014, 20:37
pikud mám dobré info, tak se v květnu motali v Krušných a nic moc neobjevili (prý) nebyl jsem s nimi, tak nemůžu soudit. S konzultací určitě jedině dobře. Je faktem, že pan (nevím proč mistr) Machek st. má úžasné věci a je fajn, že je vystavuje😉

Máš pravdu s těmi Krušnými horami, ale nevím přesně co našli, přeci jenom jsem tam byl dvakrát. Viděl jsem jen dva krásné krystaly ametystu (nemůžu posoudit kvalitu nálezu, jsem začátečník 😁 ). A mistr Machek proto, že je tak i oslovován v kolektivu a opravdu i s úctou k jeho znalostem a i věku. Má opravdu super kousky. 😉

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#873 18. 6. 2014, 20:43

to xantokon - nevíš náhodou jak je to s lomem ve Frýdštejně? Dá se tam zajít na průzkum?

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#874 18. 6. 2014, 21:22

to xantikon - já zatím chodím na acháty na Hončovu hůrku a čekám pořád na ten pravý - tady odkaz na stránky - http://rockhound.cz/mineral.php?cislo=9028

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#875 18. 6. 2014, 21:27
To Víťa - Broumov - dovolím se Ti hodně oponovat. Není to tak jak píšeš. Ale to až osobně.😈 😃 😃 😃 😃 😃 Tady lokality řešit nebudu.😉 😃 😃 😃

Jak pravil klasik : "Nemusíme s tím souhlasit, dokonce se nám to nemusí ani líbit,ale to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat" 😈

• poslal jsem ti mejlíka ale nevím jestli ta adresa co je na rockhoundu ještě platí 😉
Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#876 18. 6. 2014, 21:29

to mariluc - ahoj, tak ten bych si dal taky líbit 😉
V lomu ve Frýdštejne jsem ještě nebyl, ale kamarád tam chodí a prý to neřeší, "obchází to zezadu" ... takže asi tak nějak 😎 Ten achát co jsem včera dával fotku, to je starej sběr, bohužel jsem ho nenašel já, ale i tak z něj mám velkou radost, myslím že na Frýdštejn to je hezkej kousek...

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#877 18. 6. 2014, 21:33
a co tyto žuby ?? http://www.boredpanda.com/stone-sculptures-hirotoshi-ito/

to xantokon - ahoj, tak to nemá chybu 😁 .... chvilku jsem myslel že to jsou jen montáže ve Photoshopu, ale on to ten japonec fakt dělá... to musí být děsná ... nevím teď co za slovo použít ... 😲

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#878 18. 6. 2014, 21:39
vosk něco spraví. Jsou pěkné.

to xantokon - Jo, už jsem zkoušel něco vyvoskovat, ale mám strach ten achát pořádně roztopit... ale to asi je potřeba 😕 ... a hezké jsou co - acháty, nebo praskliny? 🙄

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
mariluc

Uživatel

Zaregistrován:
11. 6. 2014

#879 18. 6. 2014, 21:41
to mariluc - ahoj, tak ten bych si dal taky líbit 😉 V lomu ve Frýdštejne jsem ještě nebyl, ale kamarád tam chodí a prý to neřeší, "obchází to zezadu" ... takže asi tak nějak 😎 Ten achát co jsem včera dával fotku, to je starej sběr, bohužel jsem ho nenašel já, ale i tak z něj mám velkou radost, myslím že na Frýdštejn to je hezkej kousek...

něco už jsem nakopal, mám to v přepravkách, ale nechci se do toho pouštět než bude řezačka, tak snad tam bude nějaký pěkný kousek, je tam hodně i pouze kalcitových peciček. Do Frýdštejnu jsem volal a zakázali tam vstup díky nějakým hledačům co tam udělali nějakej větší binec (to už jsme tu řešili ), tak proto se ptám. Říkali mi že tam mají čidla, ale na sekretariátu řekli ať to taky vezmu zezadu a nikdo to řešit nebude :-) pokud vyrazíme na acháty, tak to chcem co nejlíp naplánovat, a´t něco najdem. Volal jsem i do Doubravic 😉

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#880 18. 6. 2014, 21:44
Jak pravil klasik : "Nemusíme s tím souhlasit, dokonce se nám to nemusí ani líbit,ale to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat" 😈 poslal jsem ti mejlíka ale nevím jestli ta adresa co je na rockhoundu ještě platí 😉

To Vita - ahoj, no ještě s tím můžeme udělat to, že se tam pojedeme podívat 😉

Ten polskej porfyr už jsem částečně pokořil, ono to tím ceroxem půjde... jen se musím naučit zacházet s tou dřevotřískou, to chce skoro nasucho, že? .... myslím ale že na některý kameny bude fakt nejlepší... a navíc jsem línej nalepit si ten tenkej polyuretan z polpuru.... 😐

jezevec74@gmail.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.