Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1321 9. 7. 2014, 12:23
skodic napsal/a: Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!! ...

no vidíš konečně jsi mně pochopil.😃 😃 Správný krystal musím vidět ze sedačky a správný achát se nedá unést.😉

Profilový obrázek
korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

#1322 9. 7. 2014, 20:46

..hm, poláček, tedy pořádný polák.. pamatuji si, že jsme jej už rozebíraly, je to macík. V poslední době poláky zkouším, fakt mne dostaly, teď čekám další, tak ještě pořídit řezačku..
.. já preferuji také ty menší, no, od 2-7cm je tak akorát 😃 Ale když si prohlížím ty fotky toho obra zpět, tak to je něco. Opravdu škoda, že tu není fotka po řezu, mohlo to být supr.

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1323 10. 7. 2014, 07:37

Třeba Vaška tady ukecáme a on to konečně rozřízne ?? Nebo je to i na něj už moc veliký ?😉 😉 No tu pilu jsem viděl a myslím , že by to skousla !! A chtěl bych to i vidět, až se zakousne do toho drobečka!! A potom si dá toho drobka nad postel , ty dva poláčky vedle a potom ..........aby se to nepropadlo😁 😆 😲 do sklepa ! Skodic

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1324 10. 7. 2014, 07:58
..hm, poláček, tedy pořádný polák.. pamatuji si, že jsme jej už rozebíraly, je to macík. V poslední době poláky zkouším, fakt mne dostaly, teď čekám další, tak ještě pořídit řezačku.. .. já preferuji také ty menší, no, od 2-7cm je tak akorát 😃 Ale když si prohlížím ty fotky toho obra zpět, tak to je něco. Opravdu škoda, že tu není fotka po řezu, mohlo to být supr.

není na to čas vše zpracovat - raději jezdím na kameny. Zpracování si nechám na důchod😃
tedy jestli se nějakého někdy dožijeme😉
neodpověděla jsi mi na můj dotaz - zda-li je to jihočeský Kozlov ?

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1325 10. 7. 2014, 08:00
Třeba Vaška tady ukecáme a on to konečně rozřízne ?? Nebo je to i na něj už moc veliký ?😉 😉 No tu pilu jsem viděl a myslím , že by to skousla !! A chtěl bych to i vidět, až se zakousne do toho drobečka!! A potom si dá toho drobka nad postel , ty dva poláčky vedle a potom ..........aby se to nepropadlo😁 😆 😲 do sklepa ! Skodic

Oto Tobě asi začnu místo skodic nazývat prudič😃

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1326 10. 7. 2014, 08:07

pro ty lidi, kteří nemáte o tomto víkendu co dělat vyražte do Polska na Lwóweckie Lato Agatow 😉

pro "sosače" na stažení jedna brožura o achátech z Ploczek Gornych

http://www.lla.lwowekslaski.pl/web/strona-20-Album_Agaty_z_Ploczek_Gornych.html

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1327 10. 7. 2014, 08:18

Ploczky Gorne

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1328 10. 7. 2014, 08:24
..hm, poláček, tedy pořádný polák.. pamatuji si, že jsme jej už rozebíraly, je to macík. V poslední době poláky zkouším, fakt mne dostaly, teď čekám další, tak ještě pořídit řezačku.. .. já preferuji také ty menší, no, od 2-7cm je tak akorát 😃 Ale když si prohlížím ty fotky toho obra zpět, tak to je něco. Opravdu škoda, že tu není fotka po řezu, mohlo to být supr.

tak tady máš motivaci😉 kameny jsou jednoho mého kamaráda v Polsku - vše lokalita Nowy Kosciol

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1329 10. 7. 2014, 08:49

To Xantokon
Z vlastní zkušenosti vím --- nenechávej nic na důchod - to nefunguje , žít teď a užívat si co můžeš ! A dokud můžeš ! Přijde důchod ,ale s ním i nemoci a podobně a zjistíš, že už tolik nemůžeš a budeš vzpomínat co sis tehdá neužil ,když jsi ještě mohl ! A až nebudem , mladí to nasypou do gabionů a udělaj si z toho zeď kolem grilování ! 😆 😆 😆 Skodič

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1330 10. 7. 2014, 12:17

To Víťa:
mám pro Tebe motivaci - kolega Heinz Geidel - microacháty 2 - 8 mm 😉
http://www.mineralworld.de/html/modelwitz.html
to ten Tvůj Studenec 23x17mm je obr achát - tak Tě ho rád zdarma zbavím😃 😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.