Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!! A taky jsou chloubou moji sbírky !!😋 😋 Ale když vidím , s jakou nechutí se chováš k těm " malejm ale šikovnejm " , tak mi to nedá ,abych ti nějak nepomohl !!!!😁 🙄 Teda pokud budeš o pomoc stát ??? 😉 😉 😉 Je mi těch chudáčků malinkejch líto !!😆 😆 skodič

to xantokon :
........ umím si představit fotku s těma tvejma "bleskama" na titulní straně Lapisu 😉

to xantokon :
..a protože je taková fotka dost drahá tak já ti tu "bleskovou Halži" nafotím a ty mně ji potom jako část ceny za krásnou fotku zdarma necháš 😁
.......stejně potom co jsi přistoupil na správnou víru je pro tebe moc velká a já ji už někam strčím 😆
... a zbytek ceny za tu fotku nebudem nijak hrotit a jsem ochoten ti zbývající částku rozložit do měsíčních splátek 😁 😆

skodic napsal/a:
Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!!
......Vašek mě taky obdaroval špičkovým materiálem ale skutečnost je taková , že jsem se ještě nedokopal k tomu abych si je dal do lesku !
..no já si pamatuju , že jsem mu jednoho "většího poláka" musel doslova vnutit (fakticky ho nechtěl) ale nakonec jsem ho udundal a "balvan" si odvezl a mně najednou vzniklo místo pro deset jinejch 😃 Ovšem to čemu já říkám "balvan" je pro Vaška přijatelnej kapesní formát vitrínkového typu 😆

To Vita - to já zase nevydržel a už jsou v lesku na poličce !! Třeba ty kousky ze Schlottwitzu jsou moooc libový !!!!! A Černej potok mám od něj tak pěknej , že jsem ho brousil hned druhý den po příjezdu !! No a poláka jsem u něj viděl takovýho , že bych ani nevěřil , že tak velký existujou - a to byl hned u postele a pak klidně spi - to zkrátka nejde !!! Vony ty veliký šutry maj svý kouzlo ale my na ně nejsme zařízený ! Já už mám problém s rozměrem kolem 25-30cm. To pak dodělávám ruční bruskou - na litině by mne to zabilo !!! Ale ten šutr co sem dal ty poslední fotky bych teda moc rád někdy viděl vyleštěnej !! 😲 😲 😲 😲 To by byl mazec !!! 😲 😲 😲 😲 😲 Skodic

..a nebyl to náhodou tenhle ?
Obrázky:

No tak to je pro mě čest , že si ho Vašek dal k posteli 😁 😁 😁
Mně akorát zabíral místo 😆 ...já jsem spíš na ty menší a micro 😉

jj to bych rád, ale dopoledne skáču okolo zedníka a odpoledne jsem v práci😉 😞 😞

chlapci už dost - musím si z Vášich chvalozpěvů zamáčknout slzu😃 😃
vedle postele je jiný, ale ten od Víťi se povedl a jsem za něj velice rád - dám si ho z druhé strany postele😉 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.