Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1311 8. 7. 2014, 12:34

Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!! A taky jsou chloubou moji sbírky !!😋 😋 Ale když vidím , s jakou nechutí se chováš k těm " malejm ale šikovnejm " , tak mi to nedá ,abych ti nějak nepomohl !!!!😁 🙄 Teda pokud budeš o pomoc stát ??? 😉 😉 😉 Je mi těch chudáčků malinkejch líto !!😆 😆 skodič

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1312 8. 7. 2014, 13:10

to xantokon :
........ umím si představit fotku s těma tvejma "bleskama" na titulní straně Lapisu 😉

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1313 8. 7. 2014, 13:25

to xantokon :
..a protože je taková fotka dost drahá tak já ti tu "bleskovou Halži" nafotím a ty mně ji potom jako část ceny za krásnou fotku zdarma necháš 😁

.......stejně potom co jsi přistoupil na správnou víru je pro tebe moc velká a já ji už někam strčím 😆

... a zbytek ceny za tu fotku nebudem nijak hrotit a jsem ochoten ti zbývající částku rozložit do měsíčních splátek 😁 😆

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1314 8. 7. 2014, 17:39
Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!! A taky jsou chloubou moji sbírky !!😋 😋 Ale když vidím , s jakou nechutí se chováš k těm " malejm ale šikovnejm " , tak mi to nedá ,abych ti nějak nepomohl !!!!😁 🙄 Teda pokud budeš o pomoc stát ??? 😉 😉 😉 Je mi těch chudáčků malinkejch líto !!😆 😆 skodič

skodic napsal/a:

Tak to musím přiznat , že jsem nějaký co šly unést od tebe dostal !!😳 😳 A taky musím dodat , že všechny byly "špicový " !!!!

......Vašek mě taky obdaroval špičkovým materiálem ale skutečnost je taková , že jsem se ještě nedokopal k tomu abych si je dal do lesku !

..no já si pamatuju , že jsem mu jednoho "většího poláka" musel doslova vnutit (fakticky ho nechtěl) ale nakonec jsem ho udundal a "balvan" si odvezl a mně najednou vzniklo místo pro deset jinejch 😃 Ovšem to čemu já říkám "balvan" je pro Vaška přijatelnej kapesní formát vitrínkového typu 😆

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1315 8. 7. 2014, 19:06

To Vita - to já zase nevydržel a už jsou v lesku na poličce !! Třeba ty kousky ze Schlottwitzu jsou moooc libový !!!!! A Černej potok mám od něj tak pěknej , že jsem ho brousil hned druhý den po příjezdu !! No a poláka jsem u něj viděl takovýho , že bych ani nevěřil , že tak velký existujou - a to byl hned u postele a pak klidně spi - to zkrátka nejde !!! Vony ty veliký šutry maj svý kouzlo ale my na ně nejsme zařízený ! Já už mám problém s rozměrem kolem 25-30cm. To pak dodělávám ruční bruskou - na litině by mne to zabilo !!! Ale ten šutr co sem dal ty poslední fotky bych teda moc rád někdy viděl vyleštěnej !! 😲 😲 😲 😲 To by byl mazec !!! 😲 😲 😲 😲 😲 Skodic

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1316 8. 7. 2014, 19:44
To Vita - to já zase nevydržel a už jsou v lesku na poličce !! Třeba ty kousky ze Schlottwitzu jsou moooc libový !!!!! A Černej potok mám od něj tak pěknej , že jsem ho brousil hned druhý den po příjezdu !! No a poláka jsem u něj viděl takovýho , že bych ani nevěřil , že tak velký existujou - a to byl hned u postele a pak klidně spi - to zkrátka nejde !!! Vony ty veliký šutry maj svý kouzlo ale my na ně nejsme zařízený ! Já už mám problém s rozměrem kolem 25-30cm. To pak dodělávám ruční bruskou - na litině by mne to zabilo !!! Ale ten šutr co sem dal ty poslední fotky bych teda moc rád někdy viděl vyleštěnej !! 😲 😲 😲 😲 To by byl mazec !!! 😲 😲 😲 😲 😲 Skodic

..a nebyl to náhodou tenhle ?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1317 8. 7. 2014, 20:33

To Vita --A víš že asi jo !!!! Vono podobnejch po světě asi moc neběhá !!! Ale že je to "mazel " !!!! Skodič🙄 🙄 🙄

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1318 8. 7. 2014, 20:39

No tak to je pro mě čest , že si ho Vašek dal k posteli 😁 😁 😁
Mně akorát zabíral místo 😆 ...já jsem spíš na ty menší a micro 😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1319 9. 7. 2014, 12:16
Achátový guru 😁 to nezní špatně😁 ...vidíš ..... a já si myslel, že si dáš s tou odpovědí víc práce a použiješ víc "vzletný jazyk"(ještě že jsem ti otevřel tvé zaslepené oči😆 ) a časem, že nám vyjde kniha achátových "citátů" a budem oba za vodou 😁 a ty se mně zeptáš čím to měřím 😆 😆 😆 ...... no jasně že maximálně třiceticentimetrovým pravítkem 😁

jj to bych rád, ale dopoledne skáču okolo zedníka a odpoledne jsem v práci😉 😞 😞

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1320 9. 7. 2014, 12:19
No tak to je pro mě čest , že si ho Vašek dal k posteli 😁 😁 😁 Mně akorát zabíral místo 😆 ...já jsem spíš na ty menší a micro 😉

chlapci už dost - musím si z Vášich chvalozpěvů zamáčknout slzu😃 😃
vedle postele je jiný, ale ten od Víťi se povedl a jsem za něj velice rád - dám si ho z druhé strany postele😉 🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.