..... a jeden Morcínov na dobrou noc 😆
Obrázky:

..máš recht - já taky hledám spíš něco menšího 😆
Obrázky:

konečně pořádná fotka. Tady bych se vyřádil😉 😃 😃

Achátový guru 😁 to nezní špatně😁
...vidíš ..... a já si myslel, že si dáš s tou odpovědí víc práce a použiješ víc "vzletný jazyk"(ještě že jsem ti otevřel tvé zaslepené oči😆 ) a časem, že nám vyjde kniha achátových "citátů" a budem oba za vodou 😁 a ty se mně zeptáš čím to měřím 😆 😆 😆 ...... no jasně že maximálně třiceticentimetrovým pravítkem 😁

to xantokon :
.........a protože jsi snad konečně našel správnou víru ohledně velikostí achátů, tak v rámci tvé odvykací kůry jsem ochoten(protože jsem kamarád) ti s těmi některými "balvany" zdarma pomoct - takže mě klidně a bez obav můžeš svěřit do mé laskavé péče zejména ty blesky z Halže potom tu nádhernou (ale pro tebe už příšerně velikou) ametystovou halži s tou nádhernou nicméně "obludně" velikou pseudomorfózou po kalcitu no a ještě bych ti snad (ale jen že jsi to ty) pomohl od tý pro tebe už moc velký Apoleny 😁 😁 😁 😁 😁

myslím že seznam toho co by se Ti líbilo by byl podstatně delší...😃 😃 konečně by jsi doma měl nějaký pěkný achát.... to by bylo fotek a vítězství na Mindatu...😉 😃 😃 jinak pro tebe by to nic nebylo - ty jsi na ty micromounty - na Ty Tvoje kameny bych Ti doporučil tyto krabičky 😉 http://obchod.geology.cz/zbozi/25814/micromount-pruhledna-plastova-krabicka-s340/ jestli, ale nebudou velké 😎 🙂 🙂 zase by se Ti na ně neprášilo😉 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.