..to se mýlíš - to bylo v době kdy jsem zavrhoval digitální fotografii jako takovou a tvrdošíně se držel kinofilmu(měl jsem v tý době 2 profi zrcadlovky) a digitální kompakt jsem bral jako nutný zlo😆 - navrch v tý době myslet na slušnou DSLR bylo finančně nereálný a popravdě v tý době byl ten můj kompakt téměř na vrcholu digitální fotografie 😁 a co hlavně já jsem si tu zrcadlovku nemusel kupovat - dostal jsem ji darem od Zbyňka 😉 🙂 . Takže když jsem od něj tenkrát rozbalil balík tak jsem si myslel, že v rukách držím kus UFO 😁

Dnes jsem byl brousit - tak snad zítra dám nějaký fotky - jsem zvědavej co na to řeknete - je to docela zajímavý 😉 .

"profesor Ikebara před proměnou a po proměně"😆
Jedna dnešní "apolena" na tři fotky 😁
- ale je to v rychlosti a chce to ještě pořádně vymejt .
Obrázky:

"Šonovák" 😉
Na něm ještě budou probíhat restaurátorské práce😁
Obrázky:

pěkný dárek. Slouží Ti pěkně. Je radost se dívat na Tvé makra

..protože jsem podlehl týhle vaší "achátový masáži" !
Kdybych měl šutry a brusku vedle v místnosti tak bych mohl brousit kdyby se mně zachtělo ale můj problém je v tom , že šutry a brusku mám 15 km "hornatým" terénem a to už musí být abych se k tomu přinutil.

"Šonov" - toho kdybych před broušením pořádně neprolepil tak by se rozlítnul minimálně na tři kusy - ale vydržel - je to chlapák 😁
Obrázky:

...a trochu jsem dnes taky mordoval "masáka" ze Zábrodí - fakt je to dost tvrdý a s leskem byl boj😲 ale dopadlo to 😉 fotka v lesku zítra 🙂
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.