Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1201 2. 7. 2014, 17:37
Jen pro porovnání 😉 ...tady jsou ty tři kameny co jsem fotil z ruky kompaktem a ve spěchu. ....... a tady na odkazech níže jsou ty stejný akorát s tím rozdílem , že je to focený zrcadlovkou a beze spěchu😁 ...

????? kam zmizel tvůj proslavený a pozlacený kompakt??????😞 😞

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1202 2. 7. 2014, 17:40

To Víťa: 3 poslední kameny - líbí moc 😉

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1203 2. 7. 2014, 18:05

xantokon napsal/a:

kdyby jsi věděl co nevíš a viděl co neviděl...

Ahoj!! No a tohle mi má pomoct??? Teď to bude ještě horší 😃 🙄

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Lucanus

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2013

#1204 2. 7. 2014, 20:17

Dva týždne som tu nebol, lebo som mal zdravotné problémy. Kamene už mám všade, dokonca aj v pravom močovode. Hoci je celkom malý len 5 mm ale týždeň ma poriadne potrápil a stále je tam. V nemocnici mi zaviedli stent teda drenáž vedúcu od mechúra až po obličku, takže bolesti už nemám. Za pár týždňov mi kameň budú rozbíjať laserom a snáď ho konečne vyberú a tak budem mať najcenejší kúsok do zbierky.

Všetky acháty zverejnené tu na fóre za posledných niekoľko dní sú fantastické, až sa bojím sem dávať tie moje chudobné štiavnické. Napriek tomu, že sú skromné, ja si ich vážim, lebo som si ich krvopotne našiel sám.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1205 2. 7. 2014, 20:56

to Lucanus - ahoj, tak ten Tvůj osobní kamínek ani jemu podobný bych do sbírky nechtěl, přeju rychlou a bezproblémovou likvidaci toho neřáda a do budoucna už žádného dalšího!! 😉
Ty Tvoje štiavnické "skromné" achátky bych naopak bral hned, podle mě jsou to moc hezký a zajímavý kameny 😲 Už mnoho stránek dozadu jsi dával fotku, která mě dostala a spousta dalších, včetně těch dnešních, podle mě taky rozhodně stojí za to!! 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1206 2. 7. 2014, 22:07

to xantokon : můj legendama opředený zlatý kompakt "nedozírné ceny" stále mám(ten jednou skončí v aukční síni a nechtěj vědět kolik bude vyvolávačka😁 ) . Zrcadlovkou už ale fotím dva roky a je to holt jiný kafe . To velký "sklo" je prostě v tý kresbě znát .

to Lucanus: No to ti teda nezávidím - ale zase budeš mít ve sbírce kámen s vlastním příběhem a to se cení ! Já jsem před dvěma lety měl achátový nohy( všechny barvy od skoro černý přes černomodrou , žlutou , zelenou - no prostě takovej individuální Agate Creek😁) - přimáčknul mně nohy dost drsně velkej balvan !
Takže držím palce a vydrž !
No a teď ke kamenům - já (dokud jsi sem nezačal dávat fotky achátů) neměl ani ponětí o achátech na Slovensku - jsou super - takže se drž a jen tak dál !

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#1207 2. 7. 2014, 22:26
Dva týždne som tu nebol, lebo som mal zdravotné problémy. Kamene už mám všade, dokonca aj v pravom močovode. Hoci je celkom malý len 5 mm ale týždeň ma poriadne potrápil a stále je tam. V nemocnici mi zaviedli stent teda drenáž vedúcu od mechúra až po obličku, takže bolesti už nemám. Za pár týždňov mi kameň budú rozbíjať laserom a snáď ho konečne vyberú a tak budem mať najcenejší kúsok do zbierky. Všetky acháty zverejnené tu na fóre za posledných niekoľko dní sú fantastické, až sa bojím sem dávať tie moje chudobné štiavnické. Napriek tomu, že sú skromné, ja si ich vážim, lebo som si ich krvopotne našiel sám. Obrázky: ...

Na to pomáhá černá ředkev. Ovšem pak není co dát do sbírky.😉

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#1208 3. 7. 2014, 08:53
Na to pomáhá černá ředkev. Ovšem pak není co dát do sbírky.😉

Rovachol na intenzívne bolesti , melón denne ,pomahajú brusnice aj čierna reďkovka.
Hmmm. nie je čo závidieť.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Lucanus

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2013

#1209 3. 7. 2014, 10:40

Ďakujem za názory a rady. Zatial skúšam len čaje z medvedice, vresu, Chanca piedra, brusnice, pivo ale skúsim aj tú čiernu reďkovku, aby sa kameň aspoň trochu zmenšil a potom išiel ľahšie von.

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1210 3. 7. 2014, 15:32
Dva týždne som tu nebol, lebo som mal zdravotné problémy. Kamene už mám všade, dokonca aj v pravom močovode. Hoci je celkom malý len 5 mm ale týždeň ma poriadne potrápil a stále je tam. V nemocnici mi zaviedli stent teda drenáž vedúcu od mechúra až po obličku, takže bolesti už nemám. Za pár týždňov mi kameň budú rozbíjať laserom a snáď ho konečne vyberú a tak budem mať najcenejší kúsok do zbierky. Všetky acháty zverejnené tu na fóre za posledných niekoľko dní sú fantastické, až sa bojím sem dávať tie moje chudobné štiavnické. Napriek tomu, že sú skromné, ja si ich vážim, lebo som si ich krvopotne našiel sám. Obrázky: ...

hlavně se brzy uzdrav. Držím palce

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.