Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1191 1. 7. 2014, 22:49
napsal/a: Ale s tím Frýdštejnem si jste fak jistí?? Já bych řekl, že původně je odjinud... ?? ...

Na 99% ano. Z druhé strany šutru je spousta kalcitu a na místě nálezu
se válí spousty typických střepů z Frýdštejna.

Tak to jo, takhle zepředu mi to nějak nesedělo 😉 Ale hezkej je moc 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1192 1. 7. 2014, 22:55

To Vita - ahoj, se spěchem, beze spěchu - já když můžu tak jdu do dílny a řežu nebo brousím, a kdy to mám pak ještě fotit??? Vrší se mi tady na stole kameny, co bych vyfotit chtěl, ale prostě není kdy a nebo už není síla, jako teď 😕
Jako ukázka tady na fóru myslím úplně stačí ty se spěchem, a často to bohatě stačí na to aby se pak člověk ve spaní odkopával... 🙄

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1193 2. 7. 2014, 07:31

To Vita - Víťo ty seš kouzelník ! Ty fotky - to se ani nedá komentovat - smekám !!!! Hele že bys mne taky vyfotil ? To by mi ubralo takovejch 20 let ? Ale zase by mi mohli potom sebrat důchod ? No nějak se domluvíme 😁 😁 😁 Skodič

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1194 2. 7. 2014, 08:22
To Vita - ahoj, se spěchem, beze spěchu - já když můžu tak jdu do dílny a řežu nebo brousím, a kdy to mám pak ještě fotit??? Vrší se mi tady na stole kameny, co bych vyfotit chtěl, ale prostě není kdy a nebo už není síla, jako teď 😕 Jako ukázka tady na fóru myslím úplně stačí ty se spěchem, a často to bohatě stačí na to aby se pak člověk ve spaní odkopával... 🙄

...no já mám dílnu 15km daleko(takže ji zrovna po ruce nemám) a tak doma aspoň občas fotím 😉

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1195 2. 7. 2014, 08:25
To Vita - Víťo ty seš kouzelník ! Ty fotky - to se ani nedá komentovat - smekám !!!! Hele že bys mne taky vyfotil ? To by mi ubralo takovejch 20 let ? Ale zase by mi mohli potom sebrat důchod ? No nějak se domluvíme 😁 😁 😁 Skodič

To nevím človeče jestli bych sehnal takovej "omlazující" objektiv 😆 😁

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1196 2. 7. 2014, 10:18

Nová galerie s acháty zde http://www.mindat.org/g/297

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1197 2. 7. 2014, 17:27
No, protože v tom Kozlově na jihu bydlím, ale ty úžasný acháty jsou v tom druhým 😁

pokud bydlíš pod Horažďovicema, tak to snad ani nemůžeš myslet vážně. Na nejbližší lokalitu to máš 5 km😉 😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1198 2. 7. 2014, 17:30
jeeeeejdaaaaaaaaaaaa, krasne farby, ZLUTASEK je nadherny, ale aj zvysok

mám na Tebe prosbu - až budeš citovat, tak prosím Tě umázni vždy z odpovědi ty fotky. Děkuji Tomi🙂

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1199 2. 7. 2014, 17:32
To korunka - moc hezké kousky, gratuluji,člověka potěší,když se po rozříznutí objeví takto pěkný achát. Ale někdy přijde spíše zklamání. To xantokon - co je platné,když mám čas i informace,když nemám ŠTĚSTÍ. Chce to být ve správný čas na správném místě a mít trochu toho štěstíčka. Jinak,to co jsem měl na mysli napsal vita úplně přesně,každému se líbí něco jiného. O tom jsem se přesvědčil,když jsme se s kolegy sešli u sbírky achátů z Rovní a na mou otázku - který by sis vybral,jsme každý ukázali na jiný achát. A mnoho lidí dá přednost kamenu,který si našli sami,i když není tak pěkný,jako koupený. No a o tom to je. Zdravím.H.

no s tím také souhlas. Je blbé, když jsi v díře na žíle a přejede Tě traktor😃 😃 😃 😃

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1200 2. 7. 2014, 17:35
Ahojte všichni!! Korunka - no, nezky se to rozjelo 😉 A ti Poláci tomu jen přidávají!! Paráda a gratuluju, krásný kousky, barevně moc povedený!! 😲 Xantokon - no jak se nemám odkopávat, když se mi teď zdává jak nakládám šutry v Halži a pak je řežu a brousím.... nevidět tady ty fotky zdálo by se mi o nečem úplně jiným... 😲 😉

kdyby jsi věděl co nevíš a viděl co neviděl, tak bych se tomu nedivil, ale takhle "BRUTE"😃 😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.