Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1181 1. 7. 2014, 19:40
..ty jo, tady se to rozjelo... radost se podívat. Dívala jsem se na tu lokalitu Kozlov, od tamtud jsou nádherné ukázky. Škoda že je to ten druhý, ne ten jihočeský 😞 .. přidávám pár poláků, které mne naprosto dostaly... ...

Radost pohledět ..(na Ty Tvoje kameny) jinak proč Kozlov na jihu? Na jihu je plno lokalit na super acháty😉

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1182 1. 7. 2014, 19:44

sice je to tady o achátech, ale dovolím si sem dát pár ametystů.😉 Lokalita Auspanner - hory Krušné
(aby tady nebyly jen ty "víťovi broumováci"😉 😃 😃 😃

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
xantokon

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2014

#1183 1. 7. 2014, 19:49
Aůůůůůůůů -- tak takovej taky nemám !!!!!!😞 😞 😞 A to pamatuju Mrtvý moře když bylo ještě marod !! Skodic

:D 😃 😃 😃 😃 Oto, mně z tebe trefí 😃 😃 😃 😃 😃

Profilový obrázek
tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

#1184 1. 7. 2014, 20:16
..ty jo, tady se to rozjelo... radost se podívat. Dívala jsem se na tu lokalitu Kozlov, od tamtud jsou nádherné ukázky. Škoda že je to ten druhý, ne ten jihočeský 😞 .. přidávám pár poláků, které mne naprosto dostaly... ...

jeeeeejdaaaaaaaaaaaa, krasne farby, ZLUTASEK je nadherny, ale aj zvysok

joeolahfamily@azet.sk

Profilový obrázek
korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

#1185 1. 7. 2014, 20:42
Radost pohledět ..(na Ty Tvoje kameny) jinak proč Kozlov na jihu? Na jihu je plno lokalit na super acháty😉

No, protože v tom Kozlově na jihu bydlím, ale ty úžasný acháty jsou v tom druhým 😁

Profilový obrázek
seznam

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2013

#1186 1. 7. 2014, 21:04

To korunka - moc hezké kousky, gratuluji,člověka potěší,když se po rozříznutí objeví takto pěkný achát. Ale někdy přijde spíše zklamání.
To xantokon - co je platné,když mám čas i informace,když nemám ŠTĚSTÍ. Chce to být ve správný čas na správném místě a mít trochu toho štěstíčka.
Jinak,to co jsem měl na mysli napsal vita úplně přesně,každému se líbí něco jiného. O tom jsem se přesvědčil,když jsme se s kolegy sešli u sbírky achátů z Rovní a na mou otázku - který by sis vybral,jsme každý ukázali na jiný achát. A mnoho lidí dá přednost kamenu,který si našli sami,i když není tak pěkný,jako koupený. No a o tom to je. Zdravím.H.

Profilový obrázek
skodic

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2014

#1187 1. 7. 2014, 21:28

To Korunka - suprový poláci a moc hezký barvy hlavně ten oranžovej !!!!!

To Xantokon - neboj netrefí - ale psal tam historický kousky a to já už jsem taky ne ??? A to pamatuju taky Šemíka jako hříbě a na Kladně rašelinu !!!

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1188 1. 7. 2014, 22:22

Ahojte všichni!!
Korunka - no, nezky se to rozjelo 😉 A ti Poláci tomu jen přidávají!! Paráda a gratuluju, krásný kousky, barevně moc povedený!! 😲

Xantokon - no jak se nemám odkopávat, když se mi teď zdává jak nakládám šutry v Halži a pak je řežu a brousím.... nevidět tady ty fotky zdálo by se mi o nečem úplně jiným... 😲 😉

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
Vita

Uživatel

Zaregistrován:
27. 6. 2013

#1189 1. 7. 2014, 22:27

Jen pro porovnání 😉
...tady jsou ty tři kameny co jsem fotil z ruky kompaktem a ve spěchu.

....... a tady na odkazech níže jsou ty stejný akorát s tím rozdílem , že je to focený zrcadlovkou a beze spěchu😁

http://www.mindat.org/photo-622790.html

http://www.mindat.org/photo-622788.html

http://www.mindat.org/photo-622792.html

Obrázky:

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#1190 1. 7. 2014, 22:36
To korunka - moc hezké kousky, gratuluji,člověka potěší,když se po rozříznutí objeví takto pěkný achát. Ale někdy přijde spíše zklamání. To xantokon - co je platné,když mám čas i informace,když nemám ŠTĚSTÍ. Chce to být ve správný čas na správném místě a mít trochu toho štěstíčka. Jinak,to co jsem měl na mysli napsal vita úplně přesně,každému se líbí něco jiného. O tom jsem se přesvědčil,když jsme se s kolegy sešli u sbírky achátů z Rovní a na mou otázku - který by sis vybral,jsme každý ukázali na jiný achát. A mnoho lidí dá přednost kamenu,který si našli sami,i když není tak pěkný,jako koupený. No a o tom to je. Zdravím.H.

Ano - moment očekávání a následně moment zklamání... na těchto dvou momentech Jára Cimrman postavil svoje hry ... a i když to většinou sedí celý (a nejen u šutrů... 😐 ), pro mně je zásadní ten první moment 😃 ... a to je asi i to, proč mě to tak baví 😲 😉

jezevec74@gmail.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.