Jóóóóó já vím - já nemluvil o vlasových trhlinách, který jsou na vosk ale na rozšklebený trhliny , resp. takový miniaturní "spáry" do kterých se cpe brusivo ve velkým a strašně blbě se to pak vymejvá . Jasně že vlasový trhliny né lepidlem ale vosk .
Ale širší "rozšklebenou"(vydrolenou) trhlinu voskem nespravíš a já mám rád ten achát hlaďoučkej jako 49°515.544"N, 15°1528.116"E 😈
o tom žádná... Jen bych tam necpal nic co nevím co mi za 10 let udělá... Znám borce, který to kdysi zalévali epoxidem a podívej se na ty "žluťáky" dneska😃

o tom žádná... Jen bych tam necpal nic co nevím co mi za 10 let udělá... Znám borce, který to kdysi zalévali epoxidem a podívej se na ty "žluťáky" dneska😃
Jo máš recht ale epoxid není vteřiňák. Mám takhle vteřiňákem opravený acháty od roku 1994 a beze změny . Vteřinový lepidlo je akrylát ale souhlas s tím, že je to nevratnej proces .😁

Jo máš recht ale epoxid není vteřiňák. Mám takhle vteřiňákem opravený acháty od roku 1994 a beze změny . Vteřinový lepidlo je akrylát ale souhlas s tím, že je to nevratnej proces .😁
Sice teda barevně furt držej(to jsou opravdu jen miniaturní trhlinky - nikoliv velké plochy) ale sranda by byla kdyby mi příští rok zežloutly 😁 to bych je mohl odnést zrovna na souřadnice 49°515.544"N, 15°1528.116"E a tam do nich bacit kladivem 😳 ....... by mě snad "vomyli" 😲

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.