..musím uznat, že máš pravdu a musím přiznat, že jsem do té první skupiny také patřila- acháty byly pro mne šutry, kterých je dost a které šly mimo můj zájem, ale díky tomuto vláknu jsem zjistila, že je to omyl- že i tyto polodrahokamy mohou být velmi úchvatné, že si zaslouží obdiv.

Tak abych tu jenom neprudil s GPS koordinátama-- někam , přidám pár achátků. První jsou Hory Krušné - Černá Halže , druhý si dovolím vás požádat o určení lokality - vím jen že podkrkonoší , třetí je loňský nález kamaráda při prohlídce Votrubcova lomu a já dostal půlku za opracování ,a poslední je Morcíňáček s pro mne zajímavou kresbou. Skodic😋 😋 😋 😁
Obrázky:

Já tam byl na jaře a vypadalo to jak vojenské zákopy! Kopal jsem 10 hodin, šest energeťáků na povzbuzení a minerálky jsem vypiplal na omývání vzorků. Měl jsem plný bágl kamenů, pro mě i pár pěkných kousků. Vše jsem po sobě zasypal 😉 Chystám se tam první týden prázdnin na dva dny, tak uvidím. Narazil jsem tam na pěknou žílu, tak ji chci dokopat. Pokud už není vykopaná 😆 Odcházel jsem pomalu po čtyřech 😆 😆 Na lokalitu mě navedl místní usedlík a jsem mu za to vděčný, tak bych to hledal půl dne 😉

myslím si, že v tomto státě už jsme tam všichni už dávno🙄 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.